en

TEKNISK SÄLJARE OCH APPLIKATIONSSPECIALIST

Är du laddad för ett spännande uppdrag inom Proptech?

Fastighetsbranschen behöver våra smarta system. Vi behöver en smart teknisk säljare för att marknadsföra dem!

 

Avector är specialiserade på systemlösningar inom Proptech, som är en förkortning av engelskans Property Technology. Det betyder att vi utvecklar digitala lösningar med koppling till fastighetsbranschen. Våra digitala plattformar är flexibla och har alla möjliga användningsområden, framförallt inom teknisk förvaltning och energiuppföljning. I nära dialog med våra uppdragsgivare utvecklar vi lösningar med fokus på lönsamhet och kundnytta. Vi arbetar rikstäckande och befinner oss i en riktigt rolig och spännande fas.

 

Vill du vara med och modernisera fastighetsbranschen?

 

Nu söker vi dig, tjej eller kille, som kan ta ansvar för försäljningen av våra lösningar och tjänster inom facility management till nya och befintliga kunder. Tillsammans med vårt team kommer du att jobba med att ta fram affärsplaner för din marknad, som omfattar hela Sverige. Arbetet kommer innebära en del resande, så B-körkort är en förutsättning.

 

Om tjänsten Teknisk säljare/applikationsspecialist

 

Så här ser vi på din roll och dina egenskaper

 

Din roll innebär att vara med och utveckla PropTech med fokus på försäljning av våra system och tjänster. För dina kunder har du en rådgivande roll vilket innebär att analysera och förstå deras behov och önskemål. Önskemål som du kan omsätta till nya möjliga funktioner i systemen.

 

För att lyckas i din roll bör du ha säljerfarenhet i någon form och känna dig bekväm i kontakten med kunder. Ditt engagemang och din positiva inställning kommer också vara avgörande faktorer. Vi ser att du är affärsorienterad, analytisk och nyfiken. Du uppskattar att arbeta målinriktat och proaktivt med kundens bästa för ögonen. Du är positiv till förändring, trivs med omväxling, är van att ta eget ansvar och kan arbeta självständigt.

DINA ANSVARSOMRÅDEN

 

• Huvudansvar för vår försäljningsprocess
• Eget resultat- och budgetansvar
• Bygga och upprätthålla goda kundrelationer
• Identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter

 

I gengäld erbjuder vi dig en fantastisk arbetsplats, som präglas av bra arbetsmiljö, kunniga kollegor och mycket glädje på jobbet. Du kommer att ta dig an utmaningar i en sann teamwork-anda. Avector är ett företag på frammarsch och målsättning att bli marknadsledare inom vårt område. Självklart kommer du också få en ingående kunskap om fastighetsmarknaden. Du möter medarbetare med samma driv och engagemang som du själv, i en snabbt växande och föränderlig bransch med stora möjligheter till personlig utveckling.

 

Det här har du med dig i bagaget

 

Vi lägger stor vikt din personlighet, din samarbetsförmåga och din förmåga att skapa goda och långsiktiga relationer. När det gäller den dagliga verksamheten räknar vi med att du är noggrann, strukturerad och har förståelse för att återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet.

 

Har du arbetat som konsult eller systemförvaltare med säljansvar, eller med anpassning och support av IT-system, är det meriterande. Kunskap inom fastighetsbranschen är också ett stort plus. Vi ser gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet och har drivit mindre projekt självständigt.

 

Tveka inte att skicka ditt CV till jobb@avector.com

 

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-04-30.

INTRESSERAD? VI KONTAKTAR DIG!

Tack för ditt besök, har du frågor, eller vill komma i kontakt med oss? 

Tveka inte att höra av dig så återkommer vi. 

Boka konsultationRing mig


REFERENSER

Ett nära samarbete är det allra viktigaste för att skapa lyckade och bestående resultat. Goda kundrelationer bygger på förtroende och god kommunikation. Vi anstränger oss alltid lite extra för att möta våra kunders förväntningar och har en genuin vilja att förbättra våra kunders verksamheter.

Volvo Group Real Estate