en

Vår modul for eiendomsforvaltning effektiviserer arbeidet og bidrar til økt inntjening

 

Uni Eiendom er vår programvare for den delen av eiendomsforvaltning som handler om økonomi og administrasjon. Uni Eiendom er en spesialistprogramvare som har bred dekning for de funksjonene og arbeidsprosessene som inngår i eiendomsforvaltning.

Byggt för att förenkla och digitalisera arbetsprocesser för fastighetsförvaltare.

 

Genom ett lättanvänt användargränssnitt och beprövade rutiner för uppföljning av kunder och kontrakt är det enkelt att hålla reda på nuvarande kontrakt, hyresgäster och tillgänglig kapacitet.

Ett funktionsrikt system

Uni Fastighet hanterar fastighetsförvaltning från A till Ö, vilket ger användaren en fullständig översikt över verksamheten. Systemet har hög funktionell täckning för fastighetsförvaltningens ekonomiska och administrativa uppgifter och säkerställer ett optimalt utnyttjande av fastighetsportföljen.

Bättre resultat

Med Uni Fastighet är det enkelt att hålla reda på tillgänglig kapacitet. Tillsammans med beprövade rutiner för kunduppföljning, kontrakthantering och ekonomisk övervakning säkerställer du bästa möjliga inkomst på dina fastigheter.

Användarvänligt och funktionellt gränssnitt

Uni Fastighet har ett användarvänligt användargränssnitt som gör det enkelt att hålla reda på och enkelt att navigera i. Omfattande användning av drill-down-funktionalitet gör att du kan bestämma detaljnivån för informationen du letar efter.

Intresserad? Kontakta oss.

Kontakta oss via formuläret eller ring oss:

Rådgivning & sälj: 0431-40 25 92
Växel: 0431-40 25 90




Genom att fylla i formuläret godkänner du att Avector får kontakta dig gällande produkter och erbjudanden.
Läs mer om vår hantering av personuppgifter här.

REFERENSER

Här hittar du några av våra referensprojekt att titta närmare på.

Nolato
Volvo Group Real Estate
Coor