en

Digitaliser ditt underhållssystem och få en fullständig översikt över maskinerna.

 

View Maintenance är ett av marknadens bästa verktyg för underhållshantering. Systemet finns i ett intuitivt, användarvänligt och komplett paket. Du får bättre kontroll över alla underhållsuppgifter, och i de flesta fall kommer du att uppleva ökad produktivitet och tillgänglighet av din utrustning på bara 90 dagar.

Ett intuitivt underhållssystem

View Maintenance är ett användarvänligt system för industriellt underhåll. Ett standardiserat system som är lätt att implementera, så att du snabbt kommer igång med ditt underhåll.
View Maintenance är utformat för och för användare. Vi har en hög kompetensnivå inom relevanta branscher, vilket säkerställer att du får de insatser och vägledning du behöver.

Användaren är i fokus

View Maintenance är ett intuitivt och lättanvänt program. Programmet är inställt på branschstandarder som gör det snabbt att komma igång. Användarvänlighet gör implementeringen snabbt och enkelt för alla inblandade.

Dokument där du är!

View Maintenance är utformat för att fungera lika bra på mobil, surfplatta, PC eller Mac. Du kan enkelt utföra uppgiften var du än är, och att rapportera avvikelser är mycket lätt för alla som gör underhåll.

Ett funktionsrikt system

Funktioner som rundlistor, arbetsordrar, avvikelsehantering, historik, meddelanden och mer gör View Underhåll till ett mycket användarvänligt och komplett underhållssystem.

Turlistor underlättar din vardag

Med cirkulära listor kan du enkelt utföra dagliga och veckovisa rutiner och du kan upptäcka avvikelser tidigt. Med rundlistor kan rundorna ordnas i en logisk ordning för effektivare registrering av olika kontrollrunder.

Bli effektivare med funktionell dokumentation

Bifoga alla relevanta dokument till både objekt och arbetsordning. Detta gör dokumentationen tillgänglig var du än är. Dessa kan vara användarmanualer eller servicerapporter från externa spelare.

Nyttige funksjoner forenkler din hverdag

Turlistor

Med cirkulära listor kan du enkelt utföra dagliga och veckovisa rutiner och du kan upptäcka avvikelser tidigt

Arbeidsordre

Systemet for arbeidsordre sørger for at du får god oversikt over alle typer planlagte oppgaver når det kommer til vedlikehold.

Historikk

Få full kontroll på historiske aktiviteter som gir deg et bedre beslutningsgrunnlag for kontinuerlige forbedringer.

Intresserad? Kontakta oss.

Kontakta oss via formuläret eller ring oss:

Rådgivning & sälj: 0431-40 25 92
Växel: 0431-40 25 90

REFERENSER

Här hittar du några av våra referensprojekt att titta närmare på.

Nolato
Volvo Group Real Estate
Coor