en

Felanmälan och underhåll

AVi – Ta kontroll över flödet

Fönster som kärvar. Kranar som läcker. Ventilation som stör. Den som driver en fastighet lever i en ström av meddelanden och önskemål. Vissa av dem kanske hamnar på en enkel papperslapp, andra plingar in i mejlen eller noteras efter ett telefonsamtal. Sällan finns de på en och samma plats. Ett alltför ostrukturerat flöde kan i värsta fall leda till dyrbara felprioriteringar. I bästa fall enbart till onödig tidsåtgång. 

Det finns en lösning som är betydligt enklare. Som ger total överblick över alla ärenden så att du snabbt kan fatta rätt beslut kring drift och åtgärder.

 

Öka förtroendet

Tack vare ökad insyn bidrar AVi till att förtroendet stärks mellan alla berörda parter. Entreprenören får en effektivare vardag och kan lättare prioritera och fördela arbetsuppgifter och uppföljningar.

Fastighetsägaren kan öka lönsamheten tack vare korrekt och uppdaterad historik om fastigheten. Medan hyresgästen tryggt kan lita på att både entreprenör och ägare har insikt om vad som behöver
göras.

enkel ärendehantering

AVi ärendehanteringsystem

AVi är ett kostnadseffektivt webbaserat system för felanmälningar som fungerar direkt i webbläsaren. Hyresgästen anmäler sitt ärende via en webbsida och meddelas sedan kontinuerligt om hur det följs upp.

Samtidigt får fastighetsägare och förvaltare ett helhetsgrepp över alla anmälningar och ett verktyg för åtgärds-hanteringen. AVi är användarvänligt och har lättarbetade funktioner. Designen är snygg och tydlig och kan enkelt anpassas till din företagsprofil. Systemet kräver ingen särskild utbildning eller installation och är därför lätt att införa.

  • Snabbt och enkelt att komma igång
  • Webbaserad och enkelt ärendehanteringssystem
  • Enkelt att felanmäla
  • Hyresgästen får automatisk uppföljning om vidtagna åtgärder från, start till slut, via mail.
  • Fastighetsägaren få arbetsorder och möjlighet att kvittera utfört underhåll
  • Historik

Testa AVi

Fyll i era uppgifter så skickar vi inloggningsuppgifter till vårt demosystem så ni kan testa själva i lugn och ro. Det går också bra att ringa 0431-40 25 92.
Genom att fylla i formuläret godkänner du att Avector får kontakta dig gällande produkter och erbjudanden. Läs mer om vår hantering av personuppgifter här.

REFERENSER

Här hittar du några av våra referensprojekt att titta närmare på.

Nolato
Volvo Group Real Estate
Coor